dimecres, 28 de setembre del 2016

CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB POBLES GERMANS

El passat 21 de setembre Apadrimax va signar un conveni de col·laboració amb l’ong Pobles Germans, això vol dir que Apadrimax ha adquirit un compromís pel qual destinarà part dels seus recursos i esforços a tirar endavant i fer possible que el projecte que Pobles Germans està  finançant des de 2009 a l’hospital de Kole a la República Democràtica del Congo arribi al màxim d’infants que sigui possible.

                     

A l’hospital de Kole ja fa anys s’ha engegat un programa d’atenció a la desnutrició dels infants de la zona, un centre que l’any 2015 va fer atendre 980 casos, 118 dels quals eren casos de desnutrició severa que implica un tractament llarg en el que els infants han de rebre aliment en fórmules terapèutiques cada 3 hores.
Estem convençuts que la feina que s’està duent a terme està clarament enfocada a lluitar contra la pobresa més extrema i a donar una oportunitat de vida a nenes i nens que conviuen amb el risc real de morir a resultes de les complicacions de la desnutrició i aquesta tasca així com l’ideari i la manera de treballar de Pobles Germans i de la direcció mèdica de l’Hospital de Kole encaixen perfectament amb els objectius d’Apadrimax. La sintonia ha permès arribar a un acord de manera fàcil i ambdues parts estem convençuts que a partir d’ara plegats farem grans coses per fer del món un lloc millor per viure.
A partir d’ara comptem més que mai amb tots aquells que ens heu anat donant suport i ànims per fer possible que Apadrimax sigui una realitat. Estem molt enfeinats intentant facilitar la col·laboració de tothom que cregui que és possible lluitar contra la pobresa i la malnutrició dels més desafavorits, els pròxims mesos seran un no parar i ens toca construir moltes coses. Esteu molt atents, estarem actius a nivell de xarxes socials a  través de les quals us anirem  informat de tots els moviments i de tots els detalls que tenen a veure amb l’hospital de Kole al Congo i esperem aviat tenir una plana web que vehiculi de millor manera les vostres ganes de col·laborar i ser solidaris que sabem que són moltes.
En Sebas des de Moià, la Marta des de l’Ametlla del Vallès i l’Arnau i la Sara des de Caldes de Montbui hem format un equip novell però amb moltes ganes de fer feina, estem en un procés continu d’aprenentatge, de creixement grupal i personal i estarem encantats de posar més noms i més cares a la petita gran família que està esdevenint Apadrimax, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si podeu aportar alguna cosa, el vostre temps, els vostres recursos, la vostra energia, les vostres idees... tot suma!


Apadrimax

2 comentaris: