dilluns, 24 d’octubre del 2016


APADRIMAX A LA REPÚBLICA DEMOCRÀTICA DEL CONGO

A l’Àfrica, la majoria de les persones, no disposen de suficients medis per accedir a un recurs sanitari per cuidar la salut. La distància als hospitals, la falta de recursos econòmics, de transport o els elements culturals i religiosos, entre d’altres, influeixen en gran mesura.
Apadrimax, col·labora amb el centre de nutrició terapèutica de l’hospital de Kole en un projecte de desnutrició per infants.
La realitat és preocupant. Els nens, quan arriben al centre, no només pateixen malnutrició, sinó que tenen sarna, fongs, paràsits intestinals, fan crisis de malària, i alguns són seropositius. A més, poden tenir complicacions directament derivades de la malnutrició, com edemes (retenció de líquids), nafres a la pell, etc.
La malnutrició els fa molt més vulnerables a qualsevol mena d’infecció i per això és molt important una atenció adequada.


 Apadrimax treballa per fer èmfasis en la promoció de la salut i la prevenció de la malaltia, i és per això, que a més de proporcionar preparats alimentaris i llet terapèutica als nens malnutrits, posa especial interès en l’educació sanitària explicant a les famílies, tot allò relacionat amb una alimentació equilibrada.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada